Naprapat Göteborg

Naprapatbehandling

På City-Kliniken har vi fyra duktiga naprapater som tillsammans har lång erfarenhet av yrket. Kontakta någon av oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att bli av med dina rygg-, nack- eller ledbesvär, som exempelvis ryggskott, nackspärr, eller idrottsskador. Vårt mål är att kunna erbjuda akut behandling hos naprapat inom 24 timmar.

Läs mer »
Naprapat i Göteborg. Stötvågsbehandling, City-kliniken

Stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling är en vetenskapligt utvärderad behandlingsmetod på skador och besvär i senor och muskler. Forskning visar på mycket goda resultat och stor förbättring vid exempelvis Plantar fasciit/hälsporre, (smärta i framkant, insida av hälben) och tennisarmbåge.

Läs mer »
Naprapat i Göteborg. EPTE, City-kliniken

EPTE – Percutaneous Electrolysis Therapy

Epte bygger på en kombinerad teknik av akupunktur ock likström. Behandlingstekniken skapar en elektrokemisk reaktion i degenererad eller förändrad vävnad. Detta skapar en kontrollerad inflammatorisk respons i vävnaden, vilket i sin tur aktiverar mekanismer i cellen som startar om läkningsprocessen.

Läs mer »
Naprapat i Göteborg. Akupunktur, City-kliniken

Akupunktur

Akupunktur är en mångtusenårig kinesisk behandlingsmetod som sedan ett par decennier även är vanlig inom västerländsk sjukvård. Vi använder akupunktur för att ge smärtlindring vid till exempel led- och muskelvärk, huvudvärk/migrän, tennisarmbåge och triggerpunkter.

Läs mer »