Försäkringsbolag

City-Kliniken samarbetar med följande bolag med privata sjukvårdsförsäkringar. Har du sjukvårdsförsäkring så fråga gärna om detta, tveka inte att kontakta oss.

Happy child foundation

Susanne Janson och Hans Forssell, som idag är driftsansvariga för barnhemmet, träffade grundarna när de var nere och letade efter sin familj i Thailand efter tsunamin 26 december 2000. Familjen de letade efter var Johan, Sara, Matilda, Eleonor, Josefin och Lukas, som hade åkt ner för att fira julen tillsammans i Khao Lak när tsunamin inträffade. De kom dessvärre hem utan någon av dem. När de fick höra att ett barn- och familjehem hade startats tog de kontakt och bad att få komma ner och hjälpa till volontärt. De återvände till Thailand i början av mars 2005 för att arbeta som volontärer. De blev kvar och är idag ansvariga för den dagliga driften och kontakten med omvärlden.

Idrottsföreningar och anläggningar

SATS

SATS erbjuder träningsprodukter som utgår från våra värderingar, att det ska finnas något för alla oavsett träningsvana, ambition och ålder. Vi hoppas också att du ska kunna trivas länge som medlem och hitta nya, spännande och utvecklande träningsformer i vårt utbud.

Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 100 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris.

STC – Training Club

STC är idag Västsveriges i särklass största friskvårdskedja. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Det är viktigt för oss att alla människor känner sig som hemma.

Hagabadet

Kristinedals Träningscenter

Kristinedals Träningscenter grundlades redan 1969, som en personalstiftelse för SKF:s anställda. Få centra för träning i Göteborg har samma långa arv som Kristinedals. Vi har varit med länge och är stolta över att förvalta och ständigt modernisera vår ursprungliga målsättning: att få människor i Göteborg att må bra genom träning!