Referenser

 

Vad säger våra kunder om oss?

Jag är en 48-årig man med gedigen idrottsbakgrund, fortfarande aktiv inom cykel. Mest kontorsnisse men ofta med tunga och sällan välplanerade lyft i trädgården och i samband med renovering av huset. Min erfarenhet av City-Kliniken är numera 15 år. Oftast har besök varit motiverade i samband med någon form av dumhet i trädgård eller med hus. Ett ibland alltför flitigt idrottande inom friidrott och cykel har även det inneburit överbelastning. Förtroendet för City-Kliniken är grundmurat då jag genom åren har fått ordning på rygg samt mottagit konsultation och träningsråd om hur bäst förebygga. Ett gediget kunnande som City-Kliniken pedagogiskt förmedlat och därmed hjälpt till självhjälp. Vid mer akuta tillfällen som när jag dumdristigt skulle gräva p-plats, ouppvärmd i minusgrader har City-Kliniken räddat situationen. Speciellt tacksamt då dagen efter jobbresa innebar 8h flyg. Således är man förhoppningsvis klokare och mer eftertänksam i vardagen. Fortsatt hård idrottsbelastning innebär att jag ändå tänker proaktivt. Därmed någorlunda regelbunden check och avstämning av status hos City-Kliniken.”

/Gabriel Nyström

När du får en behandling hos City-Kliniken kan du se fram emot ett fantastiskt bemötande och kunnande ifrån personer som verkligen kan hjälpa just dig. Dom lindrar såväl ryggont som andra mindre besvär. City-Kliniken har vart till enormt stor hjälp för att hålla mig i form under säsongen som golfproffs på Challenge Touren. Tveka inte att vända er till City-Kliniken, ni kommer gå därifrån med ett leende efter varje besök!

/Oscar Stark, Golfproffs

Kontinuitet i träningen är en förutsättning för att jag ska kunna tillhöra den absoluta världseliten på 3000m hinder. Med hjälp av City-Kliniken i Göteborgs expertis och sitt ödmjuka sätt att se till individens behov har jag kunnat prestera på topp. De försöker alltid hitta grundproblemet och lösa det därifrån, till det bästa resultatet. Jag kan varmt rekommendera City-Klinikens Naprapater i Göteborg. Både du och din kropp kommer vara positiva när ni går därifrån.

/Charlotta Fougberg, svensk och nordiskt rekordhållerska på 3000m hinder (9:23,96)

Tack för ett bra och professionellt bemötande. Inte alltid så skönt efter första behandlingen. Men efter att jag gjort min rehab ordentligt under en period så blir det en märkbar förbättring i kroppen, och då också i knoppen.

/Camilla Kallin

Gå hit och få en holistisk bedömning av riktiga proffs, som dessutom ger dig ett tryggt omhändertagande! De har hållit mig ``up and running`` i mer än 10 år nu!
Istället för att få läkarens ``vila sex veckor`` eller, indirekt, ``skyll dig själv om du skadat dig i idrott``, så går jag först hit, sen till läkare, om det ens behövs! De jobbar inte bara med händerna, utan hjärtat också!

/Stephan Svensson

Sedan 1994 har jag varit återkommande kund hos City-Kliniken i Göteborg. Det beror på att jag kan förlita mig på att behandlingarna och råden jag får funkar för min kropp och knopp.

/Maria Fransson

Jag blev själv rekommenderad City-Kliniken av en vän, och sökte därför hjälp där då jag hade problem med mina knän.
City-Kliniken hjälpte mig med mina problem, med behandlingar, ett rehab program och uppföljning. Jag skulle rekommendera City-Kliniken till alla mina vänner för deras kunskap, tydliga förklaring angående behandlingen, proffsighet och vänliga bemötande.

/Maria Mählqvist

Jag hade haft ont i mitten av ryggen ett par veckor, och det blev bara värre och värre. Fick då tipset av en väninna att ta kontakt med City-Kliniken, då hon mer eller mindre skickat halva släkten dit med bra resultat.
Redan efter en behandling minskade smärtan. Efter några veckor var smärtan borta helt.
Ett par månader senare fick jag diskbråck i nacken och gick till vårdcentralen. Fick diagnosen muskelinflammation och fick ett par muskelavslappnande tabletter och Alvedon. Smärtan var hemsk och tabletterna hjälpte föga. Kände mig förtvivlad och ringde City-Kliniken och hoppades på att det de kunde hjälpa mig. Diskbråck konstaterades. Smärtan var kvar, men jag fick vetskapen om vad det var. Vi kontaktade läkaren och fick då hjälp med starkare värkmedicin.
Kan varmt rekommendera City-Kliniken efter att ha fått snabb och proffsig hjälp två gånger. Jag kommer framöver inte gå med värk längre än jag behöver.

/Ann-Sofie Carlsson

För oss på Comactiva har City-Kliniken alltid varit det självklara valet med vänliga och kunniga medarbetare som är genuint intresserade av att få vårt team att må bra vid såväl regelbunden massage på vårt kontor, som vid de tillfällen någon behöver akut hjälp. Söker ni en trygg helhetslösning rekommenderar vi med nöje City-Klinikens naprapater i Göteborg

/Thomas Rösch – Delägare på Comactiva Language Partner AB

Jag vill ge City-Kliniken en stor eloge. När man är helt otränad och har värk så kan det ibland vara svårt att söka hjälp. Man vill inte bli dömd.City-kliniken var långt ifrån dömande. På ett positivt och ödmjukt sätt fixade de min ömmande kontors-axel.
Skulle värken komma tillbaka i framtiden, så kommer jag tveklöst att kontakta City-Kliniken igen.
Tack!

/Björn Karlsson

Jag blev rekommenderad City-Kliniken av en kompis då jag har ont i axeln. Jag fick hjälp med både behandling och övningar. Jag är mer än nöjd och jag skulle helt klart rekommendera City-Kliniken till alla mina vänner.

/Pirjo Väänänen

Funderar du på att gå till en naprapat?
Gör då slag i saken! Det gjorde vi, och har fått väldigt bra hjälp på City-Kliniken! Efter flera ryggskott med sjukdagar som följd, blev jag skickad till City-Kliniken av min arbetsgivare. Jag har tidigare varit hos sjukgymnast, vilket bara delvis hjälpt. City-Klinikens naprapatiska behandling, inklusive några bra tips på enkla övningar att utföra dagligen, gör däremot stor nytta. Dessutom motverkar deras rekommenderade träning på gymmet två gånger i veckan eventuella återfall. Att förebygga är grundläggande, men det känns tryggt att veta att jag även kan få akut hjälp vid behov. Den kombinationen är oslagbar.
Tack City-kliniken!

”Det är med tunga steg man går uppför alla trapporna till City-Kliniken, men på väg därifrån kan man dansa hela vägen ner!”

/Niklas Jern

Jag har migrän sedan många år tillbaka, av främst hormonell karaktär, och får även väldigt lätt spänningshuvudvärk, som ofta går över i migrän, vilket ger ytterligare spänningar, och så vidare. Det blir en ond cirkel, svår att bryta på egen hand.

Jag har provat en hel del behandlingsvarianter genom åren, dock utan att få några bestående resultat. Men nu, med City-Klinikens träffsäkra och professionella insats, mår jag så mycket bättre! Deras regelbundna åtgärdande behandlingar i kombination med fysisk träning, (styrketräning i mitt fall), gör att vi är på god väg att lösa upp gamla spänningar och hålla nya på avstånd.

Jag är hundägare och har en mycket aktiv fritid. Däremot ett stressigt och stillasittande arbete som bussförare, vilket lätt ökar på spänningarna i nacke, axlar och bröstrygg. Visst har jag hört det förr, att jag borde träna, men det var ändå City-Kliniken som fick mig att förstå vikten av min egen förebyggande insats. Deras ord lyckades på något sätt ta sig in i mitt medvetande vid exakt rätt tidpunkt – just när jag var mottaglig.

Helt besvärsfri blir jag kanske inte, men en rejäl minskning av antalet sjukdagar och framför allt en väsentlig höjning av mitt välmående ger mig självklart en ökad livskvalitet. Tack City-Kliniken för att ni lyckades med vad många andra terapeuter inte klarat!

/Moncia Jern

Jag kom i kontakt med City-Kliniken genom mitt ishockeylag, Göteborg HC. Jag går dit kontinuerligt för att förebygga de skador jag kan tänkas dra på mig, men jag har även fått hjälp med behandlingar när skador väl dykt upp. I samband med behandlingarna har jag även fått ett personligt rehabiliterings program som verkligen hjälpt mig att bli 100% återställd, varje gång.
Jag har stort förtroende för City-Klinikens naprapater i Göteborg och får alltid bra feedback och återkoppling efter behandlingarna.
Jag kunde inte vara mer nöjd!

/Teddie Falkeborn

Jag blev rekommenderad av en vän att söka mig till City-Kliniken när jag fick svår huvudvärk i samband med stel och trött nacke. Trevlig och kompetent personal utredde orsaken till min värk och då det visade sig vara något som kunde behandlas av naprapat så påbörjades behandlingen direkt. Tack vare god uppföljning hos City-Kliniken och peppen att börja, och fortsätta att träna, så är jag mycket mindre stel och har i stort sett aldrig huvudvärk p.g.a. nacken längre.

/Annica

City-Kliniken är ett proffsigt ställe där man får grym hjälp. Just nu är jag i förberedelser inför SM i submission wrestling. Så ett tack till City-Kliniken som alltid ställer upp.

/Johan Amberntsson

Tack vare City-Kliniken så kan jag träna, tävla och coacha inom Crossfit. Jag håller mig skadefri och kan få ut maximalt av varje pass och tävling.

/Kim Eriksson, Personlig tränare SATS

Jag kan verkligen rekommendera City-Kliniken. Personalen är tillmötesgående, lyssnande, ger
bra behandlingar, förklarar förståeligt och ger bra övningar till dom problem man kommit med.
10+ av 10 möjliga

/Anki Andersson

Besöken hos City-Kliniken är beroendeframkallande, de har hållit mig ``up and running`` under hektiska perioder i livet. Jag har gått som kund hos City-kliniken sedan 2009, alltid positivt och proffsigt bemötande. De har en enorm kompetens som naprapater och ett holistiskt synsätt.
Rekommenderas å det varmaste.

/Agneta Borin

Jag lever ett aktivt liv som emellanåt kräver lite extra underhåll. City-Kliniken har med sitt breda utbud av behandlingsmetoder och träningstips hjälpt mig så att jag kunnat återhämta mig och fortsätta vara en fysisk person.

/Sven Halldin

Jag har gått hos City-Kliniken under många år. Har tidigare varit hos många Naprapater, Kiropraktorer etc. innan jag hade lyckan att komma till City-Kliniken.
City-Kliniken har en unik förmåga att finna orsaken till mina problem och att behandla dem på ett effektivt sätt.

/Håkan Bohlin

Jag är en person som länge har haft besvär med rygg och nacke, och jag kan säga att redan ifrån första dagen jag fick hjälp ifrån City-Kliniken så har det blivit bättre för mig.
Kalasbra placering och Kalasbra personal.
Jag kan stort rekommendera City-Kliniken!

/Christopher Deewir

City-Kliniken har hjälpt mig med ryggbesvär (ryggskott), axelbesvär (rotatorcuff) och värk/stelhet efter en svår sjukdom. Jag kan inte tänka mig en bättre hjälp! Stort tack.

/Robert Jörn

Jag har sedan drygt 3 år tillbaks haft problem med extrem huvudvärk, något som jag i princip hade gett upp hoppet om att någonsin känna någon förbättring ifrån. Hoppet återkom dock redan efter mitt första besök på City-Kliniken. Efter mitt besök så kände jag en liten förbättring, förbättringen ökade i takt med mina besök, efter några veckor så kunde jag äntligen börja minska de mediciner som jag dagligen tog för min huvudvärk.
På City-Kliniken sätts alltid klienten i första hand, jag har alltid känt mig säker och trygg under mina behandlingar. Jag har även fått värdefull information om hur jag skall kunna stärka upp och träna min nacke och rygg.
Jag skulle rekommendera alla med någon typ av smärta i kroppen att besöka City-Kliniken, där kommer du att bli bemött med ett genuint intresse och en extremt god kompetens.

/Maja Nilsson

Jag har alltid fått snabb hjälp och effektiva behandlingar av City-Kliniken när jag drabbats av t.ex. ryggproblem. Det vänliga bemötandet i kombination med professionalism och ett centralt läge, gör att jag varmt rekommenderar City-Kliniken.

/Susanne Isaksson

City-Kliniken är vår absolut viktigaste samarbetspartners i vår satsning till att bli Sveriges bästa damlag i ishockey. Spelarna i laget har mycket stort förtroende för City-Klinikens arbete med att rehabilitera vid slitage eller skador. Deras råd för hur spelarna ska träna och för att undvika skador är ovärderligt. Vi i ledarstaben har haft stor nytta av det analyserande underlag av den kroppsscreening samtliga spelare genomgår regelbundet. City-klinikens bemötande och arbete håller världsklass för oss som förening och för spelarna som kunder.

Citat från spelarna:
”De är riktigt bra och man känner att de är experter på sitt område samtidigt som de är vänliga och lätta att arbeta med. De bryr sig verkligen om sina kunder” (Laura Vilén)

”De tar väldigt bra hand om mig när jag är där och jag får en seriös och snabb hjälp. Jag känner mig alltid trygg och säker i deras händer. En annan stor fördel är att de inte släpper något utan gör alltid en ordentlig uppföljning” (Fanny Mellgren-Sjödahl)

”Alltid trevligt bemötande, känns tryggt att komma till dem med problem. De vet alltid vad som skall göras för att man ska rehabiliteras så snabbt som möjligt” (Matilda Carlsson)

/Jan Mellgren, General Maneger Göteborg Hockeyklubb

Mycket professionell behandling och lätt att få tider, även när det är akut.
Plus ett vänligt och personligt bemötande.

/Maria Kohls, HR-CHEF CASINO COSMOPOL