Gällande covid-19 och rådande situation.

Gällande covid-19 och rådande situation.

City-Klinikens naprapater i Göteborg håller öppet enligt vanliga öppettider, och gör allt vi kan för att förhindra smittspridning. Vi följer löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att hålla oss uppdaterade. I de senaste restriktionerna nämns att nödvändig närkontakt, som vid exempelvis vårdbesök och medicinska undersökningar fortfarande är befogat och motiverat. Det är viktigt att vi fortsätter hjälpa patienter med smärta och andra besvär från muskler och leder, så att dessa patienter inte tvingas uppsöka vård inom den redan högt belastade primärvården istället.

Vi har sett över och uppdaterat våra rutiner i enlighet med rådande restriktioner för att kunna genomföra din behandling på ett så säkert sätt som möjligt så att du kan känna dig trygg när du besöker oss.

Vi är givetvis noga med att stanna hemma vid minsta förkylningssymptom och det önskar vi även av våra patienter. Om du har några förkylningssymtom eller annat som kan tyda på en infektion av Covid-19 så vill vi att du kontaktar oss för att boka om din tid.

Som medicinsk klinik arbetar vi även normalt sett med strikta hygienkrav. Så förutom allt det vanliga med städning, spritning av bänkar, redskap och noggrann handhygien så finns även möjlighet för oss att använda munskydd och visir. Meddela oss om du vill att naprapaten skall använda ett munskydd och/eller visir under din behandling.

Vi önskar att alla patienter tvättar händerna noga innan sitt besök och det finns även handsprit på flera ställen i lokalerna. Om du vill kan du få vänta utanför vårt väntrum, i korridoren, om det skulle vara flera personer i väntrummet samtidigt. Ring oss om du vill vänta i korridoren så möter vi upp dig där.

Om du är i riskgrupp eller i nära kontakt med någon i riskgrupp kan du kontakta oss för att boka en tid då det är så få personer som möjligt på kliniken. I dessa fall jobbar vi även med full utrustning.

Om du har några andra frågor eller funderingar kring hur vi arbetar med hänsyn till Covid-19 så får du gärna ringa oss på 031-130059 eller maila oss på info@city-kliniken.com.

Varmt välkommen till oss på City-Kliniken!

Se alla våra behandlingar

Boka en behandling